IVECO Daily

IVECO Daily 2022

Ontdek de IVECO Daily 2022 Facelift in deze YouTube-video!

 • IVECO-Daily

  De bestelwagen met zakeninstinct

  Even sterk, veelzijdig en efficiënt als altijd. Bovendien introduceert dit voertuig, trouw als hij is aan zijn zakeninstinct, nieuwe functies die hem een nog betere partner voor uw bedrijf maken.

  De Daily Euro 6 biedt innovatie en technologie om u te helpen bij een efficiënt beheer van uw voertuig, en de lagere totale bedrijfskosten dragen bij aan een gezond nettoresultaat voor uw bedrijf. De Euro 6-motoren zijn schoon en efficiënt en vormen een toevoeging aan uw duurzame referenties.

  En er wordt ook aan de bestuurders gedacht: de cabine is comfortabeler en stiller dan ooit, en met de HI-MATIC-versnellingsbak ontdekken bestuurders de betekenis van absoluut rijplezier. De Daily Euro 6 introduceert ook een nieuw connectiviteitsniveau, dat uw mobiele apparaat volledig in het voertuig integreert, zodat het uw zakenpartner en rij-assistent wordt.

  Het grootste assortiment in deze branche is nog groter geworden om te voldoen aan de steeds veranderende en de zich almaar uitbreidende eisen van uw bedrijf en van transportbedrijven in de hele wereld.

  De Daily Euro 6 is de perfecte partner met een feilloos instinct om vooruit te lopen op uw zakelijke behoeften en om, jaar na jaar, met de oplossing te komen als u deze nodig hebt.

  Iveco Daily - Al 40 jaar een succesformule!

  Topmotoren om uw talent te ontketenen

  De Daily Euro 6 levert de tractie, laadcapaciteiten, vermogens en snelle reacties die u nodig hebt in combinatie met een uitstekend brandstofverbruik. Een topprestatie waarop u kunt blijven rekenen, omdat deze jarenlang gehandhaafd wordt.

  Kies de prestatie die het best bij uw ritten past: een maximaal-vermogensbereikvan 116 pk voor het instapmodel tot 205 pk, de hoogste in de industrie voor 4-cilindermotoren. De keuze bevat de nieuwe 136 pk VGT- en 180 pk-modellen, en ook de F1A 2,3-liter top-performer: 156 pk VGT. Met bovendien een maximumkoppel 470 Nm voor de F1C 3,0-liter-motor. Alle motoren zijn geoptimaliseerd voor topprestaties voor elke rit en geven u een geven u een grote actieradius met maximale efficiëntie.

  Voor transportbedrijven die zoeken naar een stille en duurzame oplossing is deDaily Natural Power 136 pk op CNG het perfecte antwoord.

   

  DAILY HI-MATIC EURO 6

  Achttrapsautomaat - primeur in deze klasse

  Eerste achttrapsautomaat in het segment voor onovertroffen comfort en veiligheid.

  De nieuwe transmissie werd ontwikkeld met het oog op absoluut rijplezier: met de ergonomische, multifunctionele versnellingspook kunt u zich ten volle concentreren op het verkeer en de rijomstandigheden. De HI-MATIC-transmissie is de beste oplossing voor meer veiligheid en een maximum aan comfort.

  Uitzonderlijke zuinigheid dankzij diverse ECO- en POWER-modi

  Hij past zich perfect aan uw dagelijks werk aan dankzij de autoadaptieve schakelstrategie. Uw DAILY HI-MATIC Euro 6 schakelt vloeiend en in minder dan 200 milliseconden de correcte versnelling in. En met de breedste spreiding op de markt draait de motor steeds aan zijn optimale toerental.

  Lagere onderhouds- en herstellingskosten

  Tot 10% lagere onderhouds- en herstellingskosten dan bij een handgeschakelde transmissie dankzij de onovertroffen betrouwbaarheid en duurzaamheid. De nieuwe oplossingen, die geheel in het teken van duurzaamheid staan, beschermen motor en transmissie om het onderhoud te beperken. Onze ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat de legendarische duurzaamheid van de Daily nog wordt overtroffen.

  Ongeëvenaarde prestaties, hoogste vermogen (205 pk) en koppel (470 Nm)

  Met zijn extra brede motorgamma met twee inhoudsklassen (2,3 liter en 3,0 liter), vermogens van 116 tot 205 pk, koppelwaarden van 320 tot 470 Nm en een onovertroffen MTM van 7,2 ton biedt de DAILY HI-MATIC Euro 6 het beste gamma op de markt, op maat van de meest veeleisende opdrachten.

  Daily Blue Power - KAMPIOEN IN DUURZAAMHEID

  IVECO DAILY BLUE POWER UITGEROEPEN TOT ‘INTERNATIONALE BESTELWAGEN VAN HET JAAR 2018’

  De prestigieuze prijs is het bewijs van IVECO’s inzet voor technologie en focus op duurzaam transport.

   

  Geen beperkingen in de stad voor uw onderneming

  De Daily Blue Power-reeks biedt een duurzame en efficiënte oplossing om personen en goederen te vervoeren in de stad. Haar combinatie van technologie, lage uitstoot, prestaties en zuinigheid is perfect afgestemd op uw missie in de stad: kies voor de nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, de eerste lichte bedrijfswagen die gecontroleerd is voor emissies in reële rijomstandigheden, de nieuwe Daily Hi-Matic Natural Power met de enige 8-trapsautomaat in zijn klasse, of voor de emissievrije Daily Electric. Drie technologieën en drie wagens voor een duurzame onderneming – klaar voor de uitdagingen van de milieudoelstellingen voor 2020.

   

  HET ABSOLUTE RIJPLEZIER

  De nieuwe Daily HI-MATIC Natural Power is het eerste cng-voertuig met een achttrapsautomaat. Hij werpt zich op als de beste oplossing voor het dagelijkse stadsverkeer.

  Hij biedt alle voordelen wat betreft comfort, veiligheid, zuinigheid en prestaties voor een breed gamma aan modellen, om een antwoord te bieden op al uw behoeften.

  En doordat hij ook fluisterstil rijdt, leent hij zich perfect voor nachtelijke leveringen in de stad.

   

  ANTICIPEREN OP DE TOEKOMST VAN KLIMAAT EN ENERGIE

  De nieuwe Daily Euro 6 RDE 2020 Ready heeft een lengte voorsprong op zijn concurrenten en anticipeert nu reeds op de klimaat- en energiedoelstellingen die in 2020 van kracht worden in Europa.

  Hij werd door een onafhankelijke organisatie getest en gecontroleerd volgens de strengere emissienormen die in 2020 van kracht worden en die de emissies in reële rijomstandigheden (RDE) zullen meten als aanvulling op de homologatiecyclus in de laboratoria.

   

   

  KLEINERE VOETAFDRUK, GROTER RIJBEREIK

  Een unieke, volledig emissievrije elektrische bestelwagen of chassiscabine: de nieuwe Daily Electric heeft een uitzonderlijk rijbereik tot 200 kilometer in het stadsverkeer dankzij de flexibele configuratie van zijn batterijen en de nieuwe EcoPower-rijmodus.

  Met de gepatenteerde flexibele laadmodi van IVECO kunt u uw Daily Electric om het even waar in twee uur tijd opladen met de snellader.

  Zo kunt u voortaan ook in de steden met de strengste emissiebeperkingen werken.

  Lees er hier alles over!

   

   

   

   

 • ONTDEK DE DAILY’S CONNECTIVITEITSSERVICES

  De Daily brengt de connectiviteit naar een geheel nieuw niveau en opent de deuren naar een wereld van nieuwe, op maat gemaakte diensten.

  Diensten die u zullen helpen het beste uit uw voertuig te halen, de tijd op de weg te maximaliseren, uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren, en brandstof en onderhoud te besparen. Profiteer ook van de voordelen van financierings- en onderhoudscontracten op maat.

  De Connectivity box brengt het voertuig in direct contact met het IVECO-team van experts, die de gegevens van alle aangesloten voertuigen ontvangen en voortdurend controleren.

   

   

   

   

  DE BELANGRIJKSTE SERVICES

  Diagnose op afstand

  Diagnose op afstand uitgevoerd zonder dat het voertuig naar de werkplaats hoeft te komen.

   

  Over The Air (OTA) service

  Assistentie en software-updates van de voertuigsoftware op afstand uitgevoerd zonder dat voertuig naar de werkplaats hoeft te komen.

   

  Proactieve service

  Proactieve service op afstand uitgevoerd door de IVECO Controlekamer specialisten, gebaseerd op de realtime parameters van het voertuig.

   

  MYDAILY-webportaal en App

  Het MYDAILY-webportaal om de status van het voertuig en het gedrag van de bestuurder te controleren, ook beschikbaar als App.

   

  Service Reservering

  Serviceafspraak maken via het MYDAILY webportaal.

   

  MYDAILY Smart Report

  Periodieke verzending van automatische rapportages over uw voertuigen, prestaties en brandstofverbruik.

   

  IVECO Vlootbeheer door Verizon Connect

  Vloot Essentieel

  Vlootmanagementsysteem met standaard kenmerken: positie, geofencing, brandstofrapporten, gezondheid van het voertuig, scorekaarten, etc.

  Vloot verbeterd

  Professioneel Vlootbeheer inclusief de uren van de chauffeur, Tachograaf diagnostisch systeem op afstand, webservices en webdiensten.

  Vlootversterking en personeelsbestand

  Geavanceerd vlootbeheer inclusief workflowbeheer

   

  KIES HET ONDERHOUDSCONTRACT DAT PERFECT AANSLUIT OP DE BEHOEFTES VAN UW BEDRIJF

  IVECO biedt diverse onderhoudscontracten die u naar behoefte kunt aanpassen om uw Daily in topconditie te houden en een optimaal rendement voor uw bedrijf te behalen.

  De Daily introduceert een geheel nieuwe vorm van onderhoudsbeheer via connectiviteitsservices. Met behulp van realtime verzamelde voertuigdata kunnen we u een onderhoudsplan op maat aanbieden dat is gebaseerd op het werkelijke gebruik van uw Daily, zodat het perfect aansluit op de behoeftes van uw bedrijf.

  IVECO SERVICES

  Als alternatief kunt u ook kiezen voor één van onze Elements-contracten. Deze bieden u een grote flexibiliteit bij het combineren van onderhoudsplannen en verlengde garantie. Desgewenst kunt u de dekking verder uitbreiden met aanvullende pakketten.

   

   

   

   

   

   

   

  DUURZAAMHEID EN WINSTGEVENDHEID VOOR UW BEDRIJF

   

  TOT 10% BRANDSTOFBESPARING MET DE DAGELIJKSE HOGE-EFFICIËNTIEFUNCTIE VAN HET SYSTEEM

  De motoren van de New Daily onderscheiden zich door hun brandstofefficiëntie, dankzij de introductie van functies zoals de nieuwe Elektronisch gestuurde Variabele Geometrie Turbine, de exclusieve klasse A Super Eco Low Rolling banden - speciaal ontworpen voor de Daily - en het Start & Stop systeem.

  TOT 10% BESPARING OP ONDERHOUDSKOSTEN

  Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen leveren aanzienlijke besparingen op tot wel 10% van de onderhoudskosten in stedelijke missies.

  TOPPRESTATIES IN ELKE MISSIE

  De Daily Bestelwagen staat bekend om zijn uitgebreide motorprogramma en is de enige in de markt die twee motoren aanbiedt die geoptimaliseerd zijn voor topprestaties voor elke missie.

   

   

  GENIET VAN VEILIG EN ONTSPANNEN RIJDEN

  Met de introductie van een complete reeks geavanceerde rijassistentiesystemen zet de nieuwe Daily een grote stap vooruit op weg naar autonoom rijden en meer veiligheid. Deze innovatieve oplossingen stellen u in staat uzelf op het rijden te concentreren, wat gezien de toenemende bronnen van afleiding daarbij tegenwoordig lang niet altijd even gemakkelijk is. Ze helpen u in lastige verkeerssituaties de juiste beslissing te nemen waardoor u rustiger achter het stuur zit. En ze verlagen ook het risico op ongevallen zowel op de snelweg als in de stad, wat uw bedrijf tijd en kosten bespaart.

  VOORKOM AANRIJDINGEN MET AEBS EN CITY BRAKE PRO met Advanced Emergency Braking System

  ABS detecteert mogelijk gevaarlijke situaties en bedient indien nodig autonoom de remmen. Dit noodstopsysteem voorkomt aanrijdingen bij snelheden lager dan km u en beperkt de impact bij hogere snelheden. In druk verkeer helpt City Brake PRO u aanrijdingen te voorkomen bij lage snelheden tot 5 km u. Beide systemen bieden keuze uit drie instellingen, die door de bestuurder kunnen worden geselecteerd in het voertuigmenu. Wagenparkbeheerders hebben de mogelijkheid op afstand de instellingen aan te passen en te vergrendelen.

  STRESSVRIJ DOOR DE SPITS

  In de file of de spits kan met een simpele druk op de knop Queue Assist worden ingeschakeld. De Daily houdt dan een zelf te bepalen veilige afstand tot voorliggers aan en stopt automatisch wanneer het verkeer tot stilstand komt. Als het verkeer weer in beweging komt is een lichte aanraking van het gaspedaal voldoende om weer weg te rijden. Hiermee behoort de file-stress voorgoed tot het verleden!

  EEN VEILIGE KRUISSNELHEID OP DE SNELWEG

  Tijdens lange snelwegritten kan het soms moeilijk zijn om geconcentreerd te blijven. Adaptive Cruise Control helpt u hierbij na het instellen van een kruissnelheid en een minimale afstand tot voorliggers verlaagt het systeem automatisch de rijsnelheid van de Daily als u een voorligger te dicht nadert. Zodra dit voertuig versnelt of de rijbaan verlaat wordt de ingestelde kruissnelheid weer hersteld.

  RIJBAANASSISTENT

  De rijbaanassistent Proactive Lane Keeping Assist voorkomt dat u onbedoeld uw rijbaan verlaat. Zodra het systeem dit signaleert wordt de Daily met lichte tegendruk in het stuur terug naar het midden van de rijbaan geleid. De minimale afstand die u wenst aan te houden tot de rijbaanmarkering en de sterkte van de tegendruk in het stuurwiel kunt u zelf instellen.

  STABIEL BIJ ZIJ- EN RUKWINDEN

  Dankzij de Crosswind Assist zult u nooit meer worden verrast door sterke zijwind bij het rijden over een brug of het inhalen van zware vrachtwagens. Het systeem reageert bij een rukwind van opzij onmiddellijk door het activeren van de remmen aan de kant waar de wind vandaan komt, waardoor de koersstabiliteit wordt hersteld en u veilig uw weg kunt vervolgen.

  PROBLEEMLOOS STEILE HELLINGEN AFDALEN OF BEKLIMMEN

  Met een zwaar beladen bestelwagen een lange steile helling afdalen kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Maar met de Daily hoeft u zich geen zorgen meer te maken: als enige bestelwagen op de markt beschikt hij namelijk over Hill Descent Control op de achteras, een systeem dat zelfstandig de remmen bedient om een constante snelheid bij de afdaling te handhaven.

  MEER GRIP OP GLADDE WEGEN

  Met een wegoppervlak dat weinig grip biedt door modder zand of sneeuw heeft de Daily geen moeite als enige in zijn klasse is hij optioneel verkrijgbaar met Traction Plus, een inschakelbaar tractieregelingssysteem waarmee u ook bij gladheid altijd van voldoende tractie verzekerd bent.

  Over te air update Iveco Daily - Installatievideo


  Iveco Daily productievideo


  Nieuw 2022 Iveco Daily interieur en exterieur