IVECO Trakker

 • Trakker

  Efficiëntie en sterke prestaties, zelfs off-road

  Al decennia lang is Iveco een specialist in het construeren van kwalitatief hoogstaande off-road voertuigen. De Trakker zet deze roemrijke traditie voort met een serie bouwvoertuigen die wat betreft chassis, assen, en veersystemen volledig zijn afgestemd op het gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De moderne motoren die aan de Euro-5 normen voldoen, staan daarbij garant voor prestaties op hoog niveau en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

  Maar ook aan de chauffeur is gedacht. Deze zal met name waardering hebben voor het comfort dat de modern gestileerde cabines te bieden hebben en het gemak waarmee de Trakker zich laat besturen. Wij beschikken over zowel manuele als automatische versnellingsbakken.

  Trakker: een nieuwe klasse in bouwvoertuigen.

  Het voertuig van Iveco voor steengroeven en bouwterreinen kan op ontoegankelijk, ruw terrein werken omdat het tegen constante belasting bestand is en buitengewoon krachtig is.. Dit voertuig tilt de productiviteit naar een ongekend niveau en biedt tegelijk het comfort van een wegvoertuig op bouwterreinen en bij off-road opdrachten.

  Hi-Comfort en ergonomie: de nieuwe cabines

  De belangrijkste innovatie is de hertekende cabine, waarbij is voortgebouwd op de oplossingen die werden gebruikt voor de zware STRALIS-wegvoertuigen. De achterliggende idee bij het ontwerpen van de nieuwe cabine was het rij- en leefcomfort, beschouwd als fundamentele factoren voor de productiviteit en de veiligheid, verbeteren.

  Hi-Land is de korte cabine met laag dak, Hi-Track is de lange cabine voor opdrachten waarbij de chauffeur in de cabine moet overnachten en is zowel met laag als met hoog dak leverbaar.

  Hi-Performance

  De New Trakker is uitgerust met Cursor-motoren, die garant staan voor een hoog vermogen en een lange levensduur. De Cursor-motoren van de Trakker – ontworpen om uitstekende prestaties, een lage cost of ownership en een superieur rijcomfort te garanderen – zijn verkrijgbaar in 8- of 13-literversie en met een vermogen van 310 tot 500 pk. De Cursor 8 is verkrijgbaar in een 360 pk-versie met turbo met variabele geometrie, heeft een cilinderinhoud van 7790 cm3 en zes cilinders in lijn.

  De Cursor 13 is ideaal voor de meest veeleisende toepassingen in de moeilijkste omgevingen onder de meest ongunstige omstandigheden. Hij levert een hoog koppel bij lage toerentallen voor een beter rijgedrag. De Cursor 13 is verkrijgbaar in 450 en 500 pk-uitvoering.

   

  Hi-SCR - Exclusief voor IVECO

  Euro VI/C conformiteit

  Ons gepatenteerde HI-SCR is het beste selectieve katalytische reductiesysteem op de markt; het bereikt een NOx-verlaging van 97%. Dit betekent dat aan Euro VI standaarden kan worden voldaan zonder EGR.

  HI-SCR MAXIMALISEERT VEILIGHEID

  • De meest geschikte oplossing voor missies zoals leveranties, afvalinzameling, straatreiniging, off-road, luchthavens, raffinaderijen en brandstofoverslag-gebieden

   

  HI-SCR MAXIMALISEERT NUTTIGE LADING

  • Compacte lichtgewichttechnologie voor de beste combinatie van efficiëntie en een lange levensduur
  • Er zijn geen extra onderdelen voor de motor of het grotere koelsysteem nodig

   

  HI-SCR MAXIMALISEERT NUTTIGE WERKTIJD

  • De langste onderhoudsintervallen op de markt

   

  HI-SCR VERHOOGT DE BRANDSTOFEFFICIËNTIE

  • Alle HI-SCR voordelen blijven bewaard (veiligheid, lichtheid, geen regeneratie bij stilstand)
  • Substantiële brandstofbesparing op langeafstand-missies

  Hi-Reliability

  Het hoofdkenmerk van de nieuwe Trakker is zijn robuustheid. Elk individueel onderdeel staat garant voor duurzame prestaties, te beginnen met het stalen chassis met hoge elasticiteitsgrens. Bij de ZF-versnellingsbakken die leverbaar zijn op de nieuwe Trakker draait alles om ergonomie en prestaties. De handgeschakelde Ecosplit-versnellingsbakken met 9 en 16 versnellingen bijvoorbeeld, zijn uitgerust met een servo schakelsysteem om de veiligheid en het rijcomfort te verbeteren. Bij de automatische versnellingsbakken met 12 en 16 versnellingen is het schakelsysteem ingebouwd in de stuurkolom hendel voor meer rijcomfort.

  Het gamma biedt 4 X 2 , 4 X 4 , 6 X 4 , 6 X 6, 8 X 4 en 8 X 8 versies.

  De brochure 'Trakker'.