Daily Chassis - Cabine

  • IVECO-Daily Chassis - Cabine

    Enorme mogelijkheden

    De Daily Euro 6 is het meest veelzijdige voertuig in zijn klasse, met de meeste uitvoeringen in de industrie. Het is het enige voertuig met uitvoeringen van 3,5 tot zelfs 7,2 ton, met wielbasis van 3.000 tot 5.100 mm en carrosserielengtes tot 6.190 mm, hetgeen een weelde aan mogelijkheden biedt voor een grote verscheidenheid aan gebruiksdoeleinden van leveringen in stadsgebieden tot zwaardere transportopdrachten in de bouwsector.

    De sterkte en duurzaamheid van het voertuig wordt bereikt dankzij het unieke ladderframechassis dat is opgebouwd uit langsliggers van speciaal staal met een C-profiel, dat carrosseriebouwers een maximale flexibiliteit biedt. Het aantal verkrijgbare carrosserieopties biedt een grote verscheidenheid aan mogelijke gebruiksdoeleinden, waardoor de Daily eenvoudig voor veel gemeentelijke toepassingen kan worden aangepast, van het ophalen van vuilnis tot transport in stedelijke gebieden, of bouw hem om tot bergingsvoertuig, sleepwagen of ambulance - en hij is zo sterk dat hij zelfs tot gepantserd voertuig kan worden omgebouwd.

    De Daily Euro 6 heeft zijn gedegen bedrijfsinstinct ingezet voor de transportsector, om te voldoen aan uw behoeften: voor eender welk gebruiksdoel vindt u het model dat aan uw vereisten voldoet - hij is in staat uw taken met gemak, efficiƫntie en lage eigendomskosten uit te voeren, met respect voor het milieu, waardoor hij bijdraagt aan de duurzaamheid van uw bedrijf.